2008-10-16

57 The one after it all

Om en kvart börjar min intensivlektion, vilket betyder att jag om fyra minuter bör skynda mig väldigt. För varje minut vi kommer för sent på Raymons lektioner måste vi böja ett verb. Haha, ack så festligt. Inte när du är den som kommer för sent dock, men för min del har det ännu inte inträffat (TAITRÄTAITRÄTAITRÄ). Veckan har varit underbar, min födelsedag likaså, och nu sitter jag här i mitt varma och stökiga (och smutsiga, faktiskt) rum och saknar. Cilla, jag åt pastan du stoppat i en liten påse och såsen från burken du sparat i kylen. Jag saknar dig jättemycket redan, trots att det bara var några timmar sedan vi sågs. Och Sara, jag fick ditt brev idag, tack så hemskt mycket, vännen, det värmde verkligen. Nu ska jag springa springa springa, vill inte böja några verb idag.

För övrigt siktar jag in mig på att inte göra någonting idag, bara städa och ta det lugnt och sova. Och sakna, kan inte låta bli att sakna. Puss på er.

3 kommentarer:

 1. Ville egentligen att brevet skulle komma till din födelsedag, men det hann det visst inte :( Hoppas du hann, och slapp böja verb! kram på dig!

  SvaraRadera
 2. hihi.. ska berätta för cilla och dem ikväll.. men ahr försagt mej ett antal ggr till Sandra.. hehe.. kommer bli en liten *** =)

  SvaraRadera
 3. hej, well, grattis i efterskott, skrev på facebook så jag glömde inte haha.
  hoppas du har det bra, ville bara säga att det tog mig cirka 3 minuter innan jag fattade att det stod ta i trä och inte tai trä.
  hahaha

  SvaraRadera