2008-10-20

53 Det franska regnet doftar inte som det svenska

Jag hade till och med stängt av datorn och allting. Men så tyckte jag att det lät som det regnade, och jag vet inte, känslan jag har just nu är bara så underbar. Jag sitter helt själv i min lilla studio, fönstret vid sängen är öppet och jag drog upp jalusien lite grann bara för att kunna se ut och se regnet. Det är så himla lugnt vid den här tiden på dygnet, och det är så skönt. Jag konstaterade innan i kväll att allt det där jobbiga i början av min tid här var värt detta. Den här känslan av frihet och jag vet inte, inre lugn (haha, fan vad töntigt) är bara så...Jag önskar att alla bara fatta precis vad jag menar, det är, jag vet inte, bara lycka i största allmänhet egentligen.

Kanske är det lite grann för att jag tror jag funnit en plats för mig själv, jag vet att det inte är här, i Montpellier (jag är så trött på denna stad), men jag jag hittat någonting hos mig själv. Jag är fullständigt ensam, och jag mår bra. Med mig själv liksom, jag vet vad jag gillar och inte gillar, jag vet vad jag har att se fram emot och innan idag, när jag tänkte på en helt annan plats, på flera andra platser än här, så såg jag möjligheter. Jag har insett att det inte riktigt funkar att åka till en plats och bara "nej, okej, det här älskade jag jag är lycklig bla bla bla", utan det ska få ta sin tid. Och lidande för den delen också. HAHA. Guuud, jag fattar inte att jag orkade med den första tiden här, fy vad deppad jag var.

Anyhow, totalt menlöst inlägg egentligen. Ville mest bara berätta att jag är lycklig i största allmänhet. Jag är glad att det regnar här också. För övrigt så kan jag inflika att min familj kommer hit på fredag och planer har börjat smidas för resten av tiden här, och återigen så känner jag mig bara så tillfreds med allting.

Nu ska jag sova, skolan börjar om åtta timmar och jag måste duscha imorgon bitti. Hehe, ooops. Men vad kan ja säga, det är någonting som bara funkar mellan mig och natten, alltså. 'night!

2 kommentarer:

 1. Först och främst, har IDEM bytt namn??? Jag är chockad! Jag hängde där hela tiden, vet inte varför egentligen, för stället var väldigt sunkigt och folket var konstigt..
  Men det låter som att du hade en bra födelsedag! Jag var med på Australian då jag fyllde år där nere. ;)
  När jag först kom till Paris bodde jag på hostel och bokade genom denna sida: http://www.hostelworld.com/ Där kan man hitta massa hostels och recensioner om ställena. Dock är det ju inte alltid så hög kvalité på hostels.. Jag bodde i Bastille min första vecka, det är ett mycket trevligt område. Det finns många bra områden i Paris och tack vare metron tar man sig relativt snabbt runt i stan. Man brukar dock ofta säga att de norra delarna av Paris är minst säkra (som Montmartre nattetid..) så där skulle jag nog inte rekommendera att ni bor!

  SvaraRadera
 2. kajsa - www.aenigma.blogg.se20 oktober 2008 14:32

  Men vilket fint vemodigt litet inlägg. Tycker att det är vackert att läsa om andra människors liv på helt andra platser i världen. som att få inblick i hur det är just där just då just så.

  SvaraRadera