2008-09-23

80 zzz

Gick och handlade ett block, inneskor och strumpbyxor när städerskan kom. Det tog inte alls lång tid, och jag har hunnit både att äta och sitta och sega i största allmänhet. Sweet! Och jag tror hon gillar mig för att jag hälsade och gick direkt när hon kom så hon fick jobba ifred. Och att jag hade plockat undan ordentligt. Alla andra har klagat på dålig städning, men jag tycker det känns rent och bra här nu. Tillräckligt i alla fall, alla som sett mitt rum vet att jag inte är så kräsen. Haha.

Vill inte alls gå i skolan idag, bläbläblä. Kul att gå till halv åtta, och sen är det ju Australian Bar ikväll. Iiischpisch, jag är trött, jag vill inte vara social. Fast det blir nog bra sen när jag vaknar till lite. Känner mig som en liten zombie för tillfället. En hostande zombie. Haha. Aja, nu ska jag sova i tio minuter. À bientôt!

2 kommentarer:

 1. grattis till skittlesupptäckten! ;) jag är också ett stort skittlesfan och det suger verkligen att de inte finns i sverige..
  australian på tisdagar är alltid sjukt fullt med folk! det var lika kul och varmt varje gång! :)
  andra ställen som jag och mina kompisar hängde på var bland annat torget Jean Jaures där det finns massa barer (bland annat Cafe Joseph som är mycket trevligt), Cargo (för det låg nära där vi bodde), IDEM (väldigt skabbigt dock!), Oxymore..
  Det finns även större klubbar utanför stan! Det går en buss på natten, Amigo, så man kommer både dit och tillbaka utan taxi. Det finns bland annat en mycket känd klubb som heter Villa Rouge, det är en bögklubb som spelar grym electro! Jag hade skitkul där. :)
  Jag har nästan glömt bort ställena vi gick till, trots att jag gick ut typ tre gånger i veckan! :D
  De restauranter jag gick på låg oftast i de små gränderna.. jag kommer inte ihåg några namn eller så.. På torget Jean Jaures som jag nämnde tidigare finns också en del bra reston! Det finns ett underbart crêperie på en sidogata till comedie, självklart kommer jag inte ihåg vad den heter...
  shoppingen i montan var lite sådär tyckte jag.. jag gick mest till det stora köpcentret, för jag älskar Zara och Sephora! det finns inget H&M tyvärr i Montpellier.
  det är en sådan stad där man får ge sig ut lite på måfå i gränderna och se vad man hittar!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag måste bara säga att jag tycker du är grym som kastar dig iväg till ett nytt land och ett nytt samhälle! Själv vågade jag mig bara till Stockholm men vet EXAKT hur jobbigt det kan vara och hur dåligt man mår i början. Bodde en sommar i England med och det var samma sak. Men när man väl kommer över den västa tiden är det ju som vi vet superskoj! Men man måste göra det nya sitt! Så ta på dig en svart basker och sätt dig på närmsta franska caffe och njut av att du faktiskt är i Frankrike! För vi vet alla hur härligt det kommer att kännas när du kommer hem och kan säga att du bott i Frankrike! Och väl hemma är det bara det braiga vi minns! Ha de nu gott och Hälsa France från mig!
  Ja just det vem är jag!? En vän till Linus bara! :)

  Ciao

  SvaraRadera