2008-04-23

Valborg och andra hemskheter

Jag hatar högtider som inte har med familjen att göra. Ni vet, midsommar, valborg, nyår. Förra årets valborg var fiasko 2.0, midsommaren spenderades i Grekland (underbart), nyårsafton i Prag (underbart), och nu står jag här igen. Förbannade valborgsmässoafton. Till råga på allt så har mina vänner redan planer allihop, så nu känner jag mig både sur för att det snart är valborg, och ack så ensam. Jag vet att det är en vecka dit och så vidare, men här tar vi ut tjurigheten i förskott.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag hatar det så mycket. Det är något som känns så tvunget med det alltihop, speciellt när man är hemma på något vis. När jag är utomlands gör det inte så mycket, men ofta att man inte är i landet på valborg. Synd man inte har pengar heller. Annars hade jag sagt adjöken och stuckit någonstans. Men ack, det har man ju inte heller.

Fan vad jag var bitter då. Gargh.

1 kommentar:

  1. åh! tack! jag trodde avsnitten kom ut på lördagar på nätet, har suttit och tittat nu. alltså, det störiga med spencer är nog att han ler precis hela tiden. även när han är sur. men åh vad jag gillar hans syster... håhå.
    aja, men åh, jag vet hur det är med sådana högtider. alltid en massa press att ha skitkul och bli skitfull och så. jag tror inte att jag har gått till en brasa på flera år nu, bryr mig itne så mkt.

    SvaraRadera