2008-04-24

Gårdagens missöde

Igår tänkte jag ta mig en liten dusch innan jag gick och lade mig. Jag har nyligen upptäckt att det är alldeles underbart att gå och lägga sig nyduschad (innan duschade jag varje morgon, utan undantag), och att man faktiskt inte behöver duscha varje dag. Anyways; jag är en sådan människa som av någon anledning eh, glömmer, att köpa nya rakblad, så det som jag bytte ut igår hade jag haft sedan någon gång i höstas.

Nu kommer vi till biten som gör ont. Jag är typ blind, och plockade ut linserna innan jag gick in i duschen eftersom "det är det jag brukar göra". Plus, det är svinhärligt att se suddigt när man ändå ska gå och lägga sig. Bli lite extra trött, liksom. So far so good. MEN! I måndags köpte jag nya rakblad och tänkte för mig själv igår, ska jag eller ska jag inte passa på och raka benen? Till slut valde jag att göra det, för "det är ju så skönt att sova när benen är sviiinlena". Jomenvisst. Bara för att, liksom. Tro fonken inte att jag då rakar benen i godan ro, rakarakaraka, och sen bara snittsnitt! Jag kände riktigt hur bladet skar in i min stackars hud på fotleden, och jag som lyckats undvika att skära mig på detta mycket brutala sätt innan upplever en smärta av sällan skådat slag. Well, nästan i alla fall.

Såå, blödablödablöda, påmedglasögonförattseskada, torkatorkatorka, plåstraplåstraplåstra. Sviiiiiiiida gjorde det som bara den, och i morse när jag skulle ta bort plåstret för att sätta dit nytt, allmänhetsvänligt (bomull och tejp är inte lösningen, vänner), så drar jag bort detta och det börjar blöda. Igen. För nejdå, då har effin' plåsterkonstruktionen fastnat i det småläkta såret.

Så, nej, igår var INGEN bra dag. Här är ytterligare en bild på min skada bara för att jag tycker så synd om mig själv. För övrigt är jag inte missbildad, försök du ta en bild på din egen fot ur en smickrande vinkel. Inte lätt, kan jag säga, inte lätt alls.Ps. Fy rövans vad fötter är fula. Och anklar. Herregud.

1 kommentar: