2008-04-20

Min mycket olustiga dröm

Drömde en alldeles vidrig dröm i natt, som jag tänkte bearbeta här. Det började hos mormor och morfar, på deras uteplats; allt var lugnt, vi fikade och jag kommenterade att grannarna byggt en våning till på deras hus och bytt ut den höga häcken till ett nätstaket och "oh, det måste ju vara trevligt att ni ser vad de gör". Never mind att den vanliga tegelvillan helt plötsligt blivit värsta herrgården, det gick jag fullständigt med på. Ut kommer i alla fall en kvinna som ser väldigt mycket ut som Erin Wasson, och det roliga är att jag tänkte på att hon hade väldigt så fina kläder. Haha, är man lite skadad om man har börjat drömma om kläder?

ANYWAYS; Miljön skiftar, och av någon anledning är jag på fest med henne, eller ja, vi befinner oss på något minilitet uteställe i trä, väldig saloon-känsla. Hennes man kommer in, och av någon anledning är det någon som piskar någon och Erin rycker till (hon hette faktiskt så i min dröm också, och jag har verkligen ingen koll på henne förutom att jag vet att hon är bundis med A. Wang); jag tänker direkt "oj, hon blir nog misshandlad", och här tar det bisarra (och något obehagliga) fart. För nu tar hennes man fram en sabel och tvingar en kvinna som sitter ner lägga huvudet på träbordet (här utbyttes säkert ord, men dessa kommer jag inte ihåg), så han kan slå henne med den platta sidan av sabeln tills hon ja, erkänner eller något. Sen går han vidare till nästa, och jag bara står och darrar och tycker han är sviiinläskig. Där är en griffeltavla där det står priser för någonting, jag kan för mitt liv inte påminna mig om vad det handlade om, men det var någonting om att om du var 30 kostade det någonting att göra någonting, och 40 en annan summa, osv osv. Där var en kille jag stod och pratade med som var tvungen att betala för detta någonting (jag har fått för mig att det var en slags tvungen-taxi), och sen när han ställer sig i saloon-dörren och ser rädd ut för att han var tvungen att göra detta (det uppstod väldig massa stök och alla tittade uppmärksamt på och pratade högt),ser man män utanför fönstret och helt plötsligt är det någon som huggit av honom huvudet! Och alla jublar! Inte jag, dock. Jag dör mest lite grann inombords.

Hans huvud sätts på en gaffel (!!) och man häller blod som ser ut som saft blandat med blod i ett portvinsglas och ställer i en träbokhylla där det redan står en hel hög med portvinsglas. Nu när jag skriver detta inser jag hur fånigt det måste låta och icke-obehagligt, men när alla jublade och sa att det var första huvudet för kvällen, och den Erins man såg ut som han skulle fortsätta slå alla i evigheter och alla var så väldigt onda... Aarhghghgjhlkdghsdljfköahgjf!

Jag var vidrigt rädd när jag vaknade i morse. Men seriöst; huvud på gafflar? Vad kan detta betyda?

1 kommentar:

  1. HAhha föörlåt gumman men jag kan inet göra mer äön att skratta som fan! <3<3

    SvaraRadera