2009-03-22

Du är dött kött, kissen!

Fredag: Middag och tecknade filmer hos Elin tillsammans med Cilla. Världens roligaste, man glömmer så mycket, dels handlingsmässigt men också alla roliga uttryck som går helt över huvudet på en när man är liten.

Lördag: Våldgästade (eller ja, Elin gjorde i alla fall) Linus släktkalas och det var en mycket trevlig stund med hans fina vänner (shout out till Louise, var roligt att äntligen träffas!). Blev dock bara en liten stund, eftersom vi redan var bortlovade till gängkväll hemma hos Cilla. Det blev popcorn och prat halva natten, och vrålhuvudvärk för min del. Somnade på två sekunder när jag väl kom hem.

Söndag: Huvudvärken sitter i trots värktablett vilket är sådär, men klockan 17 är det dags för fotboll, och om vi vinner denna match (eftersom United förlorade igår), så kommer vi bara vara ett poäng från toppen. AAHHHIIIII!!! Det ska klämmas in Gossip Girl, familjemiddag+Elin och film också, men det ska nog gå fina fisken. Och lite les belles images. Kanske. Hehe.

Nu ska jag i alla fall aktivera mig lite (aka lämna mjukisbyxorna för mina håliga tights, i vissa kretsar ska jag så kallat "klä på mig"), kanske knalla upp på ovanvåningen och se om vi inte har någonting roligt jag kan titta på. Ehehehe. Adieu!

1 kommentar:

  1. Tackar för shot outen! Nästa gång får vi boka er, vi hade en superkväll sen!

    SvaraRadera