2008-11-21

21 Nattlig sammanfattning

Jag försöker formulera mig på absolut bästa sätt, men det blir inget bra, därför får det bli en liten lista istället.
  • Det känns lite konstigt, men rätt skönt, att ha varit ute ikväll och ändå komma hem i en rätt hyfsad tid.
  • Cormeister drack en häxblandning tillverkad av barsnubben på Fittan (alltså, förlåt, men det ÄR jätteroligt) som de allra flesta killarna bidrog till. Såg ut som öl, men var VERKLIGEN inte det.
  • Det är någon slags festival/tillställning ikväll och halva Montpellier är ute på vift. Sofia berättade att hon hade fått reda på att det hade någonting att göra med att man för ett år sen började producera något slags vin. Eh, haha, är det det så är det rätt sorgligt, men oh well! En upplevelse det också.
  • Städer med små stadskärnor är bra, eftersom det är nära till allt.
  • Städer med små stadskärnor är inte bra, eftersom drar sig inåt. Inklusive lärare. Oh yes, Raymon, en av mina gamla lärare (en man med sån pondus och attityd (sträng var han i skolan för den delen också)att jag blir nervös varenda gång jag är i närheten av honom), var inte bara ute, utan också med några av mina bekanta från skolan (det är för mycket att kalla vissa vänner, och klasskompisar har jag inte på det sättet). Jag tillhör den typen av människor som inbillar mig att lärare lever i en liten bubbla och aldrig rör sig utanför hemmet/skolan. Note to self: det är alltså INTE på detta vis. Alls. OK, de kan få vara ute och röra på sig, c'est normal, men när de börjar halka in i umgängeskretsen så blir det lite odd.
  • Öl med grenadin är starkt underskattat, och jag har nu kommit på ett sätt att kunna dricka mina öl pappa lämnade kvar. SCORE!
  • Elin smsade och hade skvaller om en person från skolan. Hon skulle berätta imorgon. OI/¤)"(&#%(&"%#(#/"#¤(%&)!#(!!!! Jag är jättenyfiken.

Ack, nu ska jag sova och bestämma om jag ens ska publicera detta eller inte. Inte precis mitt finest moment inom blogg-whatever-nu-detta-är, men så får det vara ibland. För övrigt ska de fixa min lampa imorgon, och Cilla, jag sörjer lite att vi inte hade upptäckt fler (eller ja, jag) ställen innan du kom hit, för TRO MIG, det finns fisk i den här sjön. Fina fiskar. Höhö. På mackor. Nej, nu ska jag sova, puss o kläm på er.

1 kommentar:

  1. men åh, var det Beaujoulais dagen igår? det är ett supergott vin och alla blir galna när det släpps, prova det!!

    SvaraRadera