2008-07-04

Halsont 2.0

Mor min är på krigsstigen av någon anledning, så just nu gömmer jag mig på mitt rum och väntar på att Cilla ska höra av sig så jag kan åka till henne och äta middag. Ikväll är det tanzen-fest med Plin på KB, whoop whoop. Fast jag är mest trött och icke-danssugen, men förhoppningsvis blir det väl bättre det också. KB känns så vinter för mig bara, haha, men det får vi väl ändra på. Har fortfarande inte anpassat mig till frillan, eller snarare färgen på frillan, men det gör jag väl det också. Kändes som jag ljög när jag färgade mitt hår mörkt för sisådär hundra år sedan, och nu känns det som jag ljuger igen. Men det ska nog bli bra det också...

För övrigt ska vi klämma in en softis-kväll hos Ludvig med gänget ikväll, jag håller tummar och tår att min energi ska komma tillbaka så jag kan bli lite roligare än vad jag är nu, känner mig lite som en slightly gammal purjolök. Lite slokande. Höhö, shit vad torr jag är. Nu ska jag se om jag inte kan klämma in ett avsnitt av Sex and the City (säsong 2 avsnitt 2 är nästa på listan), och jag vill passa på att be alla SATC-fans jag någonsin himlat med ögonen åt om ursäkt, för MY GAAAAWD vad den serien är fräsig. Shit pommes, det är så man inte kan sluta titta. Tur det är massa säsonger kvar. Hähä. Oh well, nu har jag i alla fall officiellt semester, whoop whoop på det!

Puss på alla.

2 kommentarer:

 1. kajsa - www.aenigma.blogg.se5 juli 2008 18:49

  Vad är det med mammor och att vara på krigstiden? helt livsfarliga är de ju! Jag brukar också gömma mig på mitty rum. eller i trädgården. men jag kan liksom höra henne morra på avstånd. gosh. men whoop whoop för semester. coh whoop whoop för att tennisveckan börjar i båstad, jag kommer att ha en rolig vecka, vädret är fint och att det luktar grill och sommarkväll!

  SvaraRadera
 2. camilla, jag kan inte alls på fredag, svarade allt för hastigt, jag ska till Gbg så tyvärr kan jag inte (känner mig som svikaren som aldrig kan!)
  Kommer du hem igen innan Frankrike?
  puss

  SvaraRadera