2008-07-17

Camillas blogg: Irland-edition nr 3

Jag har så mycket överskottsenergi när jag är på semester med min familj så hälften kunde vara nog. TANZENFEST flyttade till lördag istället, vilket gör att det är en dag till att vänta innan jag kan pussa på två fina ärtor. Fast det är faktiskt torsdag imorgon. Mein gott, vad tiden går snabbt.

Detta är tredje inlägget från Irland-land, och enligt min käre fars dator har jag inte uppdaterat alls, men enligt inläggsstatistiken så har jag visst gjort det. Syns mina ord alls? Lite frustrerande om jag skriver av mig här och inget syns. Haha. Oh well.

Det är så sjukt tråkigt att sitta och vänta på MSN på någon som jag vet inte kommer. Jag vill typ peta ur mig ögonen eftersom jag vet att det är ack så lönlöst. Personen som jag saknar och vill prata med ligger med all säkerhet och sover. Jag ska kasta glass på hans mamma. Eller nej, det ska jag inte alls det, henne är jag lite rädd för. Fast det är hemligt. Maha. Ett päron på hans vad istället. Oh my, det var länge sedan vi svängde oss med de uttrycken, minsann minsann.

Det känns så konstigt detta, lite som att leva på lånad tid. Jag vet att jag är på väg in i något som kommer att göra så in i helvete ont om ett tag, eftersom det måste ta slut. Frågan jag i hemlighet ställer till mig själv då, är ju om det inte är bättre att strunta i det eftersom vi redan vet hur det slutar. Hur det måste sluta, liksom. Om en månad är det no more, och jag är inte hemma förrän om en vecka. Tre underbara veckor och sorgset slut, eller tre mellow veckor med ett inte lika sorgset slut? MEIN GOTT, detta är ju frustrerande. Jag tror det är bättre för mig att blogga när jag är helt taggad och inte när jag är trött, nu blir jag ju bara deprimerad.

I brist på annat att göra försöker jag desperat hitta en bild på mitt trasdocke-hår, men de få bilderna som finns på mig ligger på mina föräldrars kamera, och jag orkar icke föra över de bilderna nu. Men tro mig, det är illa. Har en dreadlock i nacken. Hade problem med att borsta ut luggen i morse. Note to self: Kalkigt vatten + inget balsam = BAD IDEA. Försökte komma på sist jag hade utborstat, rakt hår. Minns inte.

För övrigt så har jag inte ätit kött sen i fredags. Prövar och ser hur lång tid det tar innan jag måste/blir sugen på att äta kött igen. Är så fruktansvärt trött på den sortens mat, behöver en paus. Däremot är jag sjukt sugen på kikärtor just nu. Way random.
Tror jag får ge upp min MSN-väntan. Som att herren kommer att behaga logga in nu. Det hade varit odd. Lämnar offline-meddelande och går och lägger mig istället. Imorgon byter vi boende, och med det försvinner också internet. Så nu kanske vi inte hörs förrän jag är hemma igen. Snor och snyft, denna tragik. Puss på er.

(Och flickor från skolan, glöm inte att vi ska ses när jag kommer tillbaka! Den 23e är jag hemma igen, sent, men när kan ni? Middag hos mig eller liknande, MÅSTE ha en helkväll med er galenskap, saknar er en massa!)

2 kommentarer:

  1. dina ord syns mycket väl och jag saknar dig med och jag kan! (fast inte den 25, hallå BATMAN PREMIÄR!, annars kan jag och jag vill allt! haha

    SvaraRadera
  2. jag åker den 25 aug. så vi måste träffas innan dess!!!!!

    SvaraRadera