2009-11-30

Det funkade inte riktigt

2009-11-29

Helgen

Bra: Melissa Horns konsert på Palladium. Fin musik, fin tjej.
Dåligt: En mormor som ger en skrämselhicka. Omtumlande.

Det får nog räcka så, faktiskt.
håller andan -

2009-11-28

2009-11-27

Fredagsmyyyyyyyyyys!

I kväll har jag en dejt med mina mjukisbyxor och soffan. Orken har runnit ut genom tårna och det ska bli så SKÖNT att inte göra någonting alls. Hemmagjord pizza framför tvn, lite Idol och lite film och en hel del bokläsning. Helt okej för min del, mer än okej faktiskt.

I heart mamsen

Best. Parents. EVER!!!!!!!!!!!!

2009-11-26

Reee-hee-hee-heeeeaaaaally...

Try happy thoughts

Antal par skor jag jagat som en galning: 1
Antal par skor jag fått tag i efter veckans intensiva sökande: 0
Antal städer som har skoparet i min storlek: 2, Stockholm och Trelleborg.
Antal Camillor som förstår att det helt enkelt inte är värt det: 1
Antal Camillor som inser att det är väldigt sorgligt att jag känner mig nedstämd över denna tragiska förlust: 1


(Camillas frustration på frustrationsskalan: 12 464 900 000)

2009-11-24

Bye-bye!

...och så var Liverpool ute ur leken för den här gången. Efter att ha suttit på pottkanten så länge är det inte så väldigt överraskande att det gick som det gick, därför tänker jag ta det hela med ro och med viss nyfikenhet se fram emot förändringarna. Även om jag kommer att sakna Benitez och hans sura miner. Charmig gubbe, den där.

SLUT PÅ FOTBOLLSPRAT.

Den här framförhållningsgrejen går alldeles utmärkt än så länge, jag läser för fullt Viriginia Woolfs essä "ett eget rum" (inför fredagens föreläsning) och funderar vidare på essäskrivandet som snart måste rullas igång. Hade en trevlig eftermiddag med min bästizz samtidigt som vi uträttade en massa ärenden, väldigt så flitigt. Det har nog smittat av sig på andra, de som bor, säg, 100 mil härifrån eller så. Lite grann i alla fall. Mweeheehee.

Ska upp med tuppen i morgon, hög tid att sova! Pusselipuss.

(Gud, vilket vidrigt gott humör jag är på)

Sötaste. Figurerna. NÅGONSIN!

2009-11-23

Silly and awesome

Måndag



Jag har precis läst klart essäkompendiet som stod på litteraturlistan till föreläsningen på onsdag. 32 A4-blad, fram- och baksida. Framförhållnings-high five! Jag jobbar på det här med att förbättra saker som man inte är så nöjd med, och att göra saker i god tid har ALLTID varit någonting jag varit smärtsamt dålig på. Ständigt försenad och allmänt rörig. Det blir bättre och bättre hela tiden, jag kommer mer och mer sällan för sent till saker och ting, mitt rum är äntligen i ordning -

allt är förhållandevis bra, faktiskt. Sen kan det förstås vara så att jag efter en vecka med vidrig PMS är lite överdrivet positiv, det pissregnar trots allt ute, men så länge det varar är jag glad. Min positivitet då, inte regnet. I alla fall så får ni ursäkta mina något krystade leenden på Photo Booth-bilderna, jag skulle illustrera min oerhörda glädje över att äntligen vara klar med det där förbannade häftet, men det gick uppenbarligen inget vidare. Jag skulle visa min fina luggklämma också, det gick nog heller inte något vidare. Aja, glad är jag i alla fall. Fast jag är inte så glad över att jag har börjat knuffa bort min kudde och därför vaknar med en stel nacke och tillhörande huvudvärk. Det är inte lika roligt som ett utläst kompendium. Men ändå. Gladigladiglad!


2009-11-22

Nu regnar det igen.

2009-11-21

SOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL!!

2009-11-18

Hmmm yeahh.

2009-11-16

Hello, mr Cookie!


Trots regn och grått väder och annat trams så har i dag varit en riktigt bra dag. Fin start på veckan, och jag tycker att den kan fortsätta så.

Redo

I morgon är det ny vecka, nya tag. Det hade varit trevligt om den hade varit lite bättre än den som gått; lite mindre omtumlande kanske. Det hade varit helt okej, faktiskt.

2009-11-15

No one's got it all

Lördagsfilm nr 2

Då går vi raskt över till film nummer två för kvällen som fått underhålla mig ett par timmar och jag är helt såld. Totalförälskad i 500 days of summer, jag vill aldrig att den ska lämna mig. Är helt övertygad om att det är en film jag kommer att se om och om igen. Vill nu ha en lägenhet med en svarta tavlan-vägg, pannlugg trots att jag har alldeles för bångstyrigt hår för att kunna ha en snygg sådan, eh, ja, jag ska nog sluta nu. Haha. Men se den också. Jättebra.

Summer: I woke up one morning and I just knew.
Tom: Knew what?
Summer: What I was never sure of with you.

Tom: Darling...
[Summer looks up at him]
Tom: I don't know how to tell you this, but...there's a Chinese family in our bathroom.

Tom: She took a giant shit on my face. Literally.
Alison: Literally?
Tom: Well, no, not literally. That's disgusting, what's wrong with you?

Narrator: Most days of the year are unremarkable. They begin, and they end, with no lasting memories made in between. Most days have no impact on the course of a life. May 23rd was a Wednesday.

2009-11-14

Lördagsfilm

Såg precis denna ljuvliga film med familjen. Måste absolut krama mormor och framför allt morfar lite extra i morgon. I alla fall, det jag skulle komma till: TITTA! JÄTTEFIN!

x

"There isn't anyone you couldn't love once you've heard their story."

- Mary Lou Kownacki

2009-11-13

Puss!

It's funny because it's true.

2009-11-12

ihhh

Nu är det dags för Criminal minds igen. Måste titta. Tycker fortfarande det är läskigt.

2009-11-11

Godnatt!

Det kunde varit värre

Jag tog spruta mot svinis igår, vilket resulterade i att jag idag har spenderat all min tid i sängen. Värkande axel och arm, frossa och allmänt ont i kroppen men feber på riktigt har jag sluppit än så länge. Roligare kan man ha det, men så får det vara. Hellre detta än the real deal, så att säga. Nu ska jag krypa ner igen.



Puss!

2009-11-05

Tv-torsdag

Tittade på Criminal minds på Kanal 5 innan, gömde mig bakom kudden med jämna mellanrum eftersom jag egentligen tycker programmet är alldeles för läskigt men ändå inte kan låta bli att se det vecka efter vecka. Jag är fruktansvärt harig av mig och tittar inte på thrillers om jag slipper, absolut inte skräckfilmer. Det närmaste jag har kommit läskiga filmer är sjätte sinnet. Skojar inte.

Över till något annat obehagligt och det jag skulle skriva om egentligen: Paus och reklam. Kanal 5, Ullared. Hysteriskt rolig, älskar människor. Men vad i hela fridens namn textar man det skånska paret för? Jag förstår det inte. Är det för att jag är från Skåne som jag kan tyda vad de säger? Blir deras ord till ohörbart mummel i andras öron? Bör jag som skåneit* (skånebo? skånare?) vara förolämpad över detta?

Över till det allra viktigaste: I morgon är det fredag! Woho!

*skåning, god morgon. Jag har nog inte riktigt alla hästar hemma idag. Haha.

Hard work work!

Jobbar så jag kan få lite pengar. *fattig student* Är på väldigt bra humör. *glad student*

2009-11-04

Kom tillbaka!

Jag vet att solen finns där bakom molnen och det där snöblandade regnet, JAG VET DET.

2009-11-03

grumpy

Idag har jag inte lämnat hemmet på hela dagen. Det har regnat och varit mörkt och tråkigt, min hals har gjort ont och näsan snorat. Jag har förberett responsen till skrivarverkstaden imorgon, men inte mycket mer än så. Tittat på film, sovit. Aja, sådana dagar behöver man också.