2009-10-30

Dagens humör

Jag gick och la mig halv fem och gick upp klockan nio för att skriva klart reportaget. Herregud. Idag är jag nog inte riktigt som jag ska.

x

Hatar kulturreportage.

2009-10-28

Bambi

Jag halkar runt i mina leopardmönstrade strumpor (65% viskos, 21% polyamid, 12% angora och 2% elastan gör de visserligen extra mjuka men också extra hala) och har skrivit 1328 tecken på mitt kulturreportage. Eller snarare på mitt kulturreportage-utkast. Håhåjaja, jag hoppas att det tar sig under kvällen.

attackerar skoluppgift och pausar

and the world spins madly on

Vardagen är tillbaka med en käftsmäll och med en måttlig saknad i hjärtat är det dags att inse att det riktiga livet faktiskt finns därute någonstans också. Den bästa födelsedagen någonsin, det finaste kalaset någonsin, den bästa utekvällen, den värsta bakfyllan, de finaste vännerna och den finaste kärleken. Det är trevligt att må bra, jag har pausat och nu är jag redo att ta mig an det allra mesta igen. Imorgon är det författarbesök/föreläsning och på fredag kl. 12 är det deadline för ett kulturreportage jag inte börjat skriva på än. Kanske borde jag vara lite nervös för detta men det är jag inte. Ny kraft och ny inspiration och nya tag. Jag sitter här i min mysiga nya säng och tänker på hur fint mitt rum kommer att vara när jag fått upp alla grejer igen och att boken jag läste ut ikväll faktiskt var riktigt bra och vad jag ska ha på mig imorgon och att mitt upproriska inre nog kommer lugna sig när jag fått sova lite.



(min kudde luktar dig)

2009-10-23

x

Jag håller på att göra om mitt rum (det kom väldigt plötsligt) och det känns lite konstigt faktiskt. Jättekonstigt.

2009-10-20

:D

När man har en pojkvän som pluggar 100 långa mil bort som dagen efter ens födelsedag ringer på ens dörr med blommor i handen när man inte tror att man ska få se honom alls är det svårt att inte göra något annat än att umgås dygnet runt och insupa så mycket pojkvän man bara kan på den lilla tid man har. Så det är det jag gör nu. Bara så att ni vet.

2009-10-14

Mjes please!

nöff nöff

Idag är det ingen vanlig dag utan min alldeles awesome 20-årsdag! :D

2009-10-13

hmm

gör om, gör rätt

och lite ledighet på det, thankyouverymuch

Klockan tre i natt var jag färdig med min novell, är inte nöjd alls men det kan man inte vara alla gånger. Det blir svårare och svårare att skriva när man tänker på alla punkter i intrigen som ska finnas med för att det ska bli en bra novell, visserligen blir det också bättre när man väl är färdig, men fy fan vad det känns som ett oöverstigligt berg när man sitter där med ett tomt dokument framför sig och inte får fram ett ord. På torsdag ska jag ha skrivit respons på de andras noveller i min grupp, tänkte faktiskt vara duktig och göra det imorgon förmiddag för att ha det överstökat. Tänkte till och med vara ambitiös och åka in och sätta mig på stadsbiblioteket, men jag vet i fasen. Mjukisbyxorna och matsalsbordet känns som ett trevligare alternativ.

Vi pratade lite om vår kurs idag på föreläsningen och vår lärare berättade stolt att vi inte kommer ha några "normala" tentor eftersom vi går en konstnäääärlig kurs och det viktigaste är att vi stimuleeeerar vår kreativa ådra och liknande. Det känns rätt soft, faktiskt. Är väldigt ledsen att fortsättningskursen inte kommer att komma igång förrän tidigast våren 2011, det hade varit trevligt att fortsätta med skrivandet i vår också.

Nej, om man skulle ta och sova.

2009-10-12

Min nya parfym!

skrivaskrivaskrivaskrivaskrivaskrivaskriva

2009-10-11

Grr!

Inte ett ord! Inte ett jävla ord!

svett

Ska ha lämnat in en novell (5000-6000 tecken) kl. 12.00 imorgon. Alltså ska jag ha skrivit klart den innan jag går och lägger mig. Jag har skrivit sex tecken och det står helt still. Känns bra.

2009-10-10

Det roligaste är att det tar lite tid innan man ser vad som är fel. Hehehehe.


Nu ska jag åka till Lund med Cilla och hälsa på hennes svägerska och brorson. Nästan min svägerska och brorson också. Hehe. Ah, the joy of the extended family.

2009-10-09

fredag

Mycket bättre dag idag. Ingenting botar ångest som en trevlig shoppingtur. Hehehe. Just nu är materiell lycka den enda sanna lyckan, men det kan jag stå ut med.

2009-10-08

grr

Är det bara jag som håller på att dö av frustration när tre-reklamen med den blonda tjejen som inte förstår vad telefonjack är för något visas? Jag vill kasta något på TVn, jag vill verkligen det. Eller den där med brustabletten och det är någon cheesy kvinna som sjunger inre ly-ycka, inre ly-ycka! HERREGUD.

-.-

Ibland är glaset halvfullt och ibland är det halvtomt. Denna vecka är det definitivt halvtomt, och jag förväntar mig inte att det ska bli mycket bättre än så här. Det har regnat i sidled och hur jag än försöker får jag inte upp humöret. Jag är trött och jag sover och jag är gnällig och inte alls bra på att umgås. Ibland är det så och det får man acceptera, det är bara lite tråkigt när man hela tiden tänker att det blir bättre och det aldrig blir det.

Jag måste vara snäll mot mig själv på grund av den starka antibiotikan, så ingen träning, inget kaffe, ingen alkohol. Istället hinkar jag te och halvsomnar på föreläsningar. Nej, jag är nog inte riktigt i form den här veckan. Gnäll.


Dagens humör



2009-10-07

humdidumdidum

x

you should

Faktiskt

hihihi

Så kan det gå

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

2009-10-04

booooring...

Vääääääääääääääääntar ut tiden och får nog åka hem imorgon förmiddag om alla prover är som de ska. Awesome!

2009-10-03

liten update

Det här med att bli sjuk som en normal människa funkar tydligen inte för mig. Ligger i skrivande stund på sjukhus med dropp i armen och är idag/ikväll äntligen fri från den jävla febern. Jag försöker skriva så absolut tyst som jag bara kan. Vill inte väcka tanten bredvid mig. Det har inte varit roligt, det här, men nu har jag kommit ut på andra sidan och känner mig helt OK. Ska inte ropa hej förrän jag kommit över ån egentligen, men HEJ! Får nog inte komma härifrån på ett tag, vilket är lite sådär lagom tråkigt. Men ja, det är bara att gilla läget. Min käre far fixade med internet till mig, så nu när jag faktiskt kan göra något annat än att bara ligga och kvida så kan jag sitta i sjukhussängen och surfa. Ja, man får vara glad för det lilla.