2008-12-29

PFTU

Det var så länge sedan jag grät av något annat än av lycka, att jag nästan glömt hur denna känslan var. Efter lugnet kommer stormen, och efter stormen kommer tårarna och efter det kommer likgiltigheten. Och jag som skulle ha en mysig kväll. Ja, vad säger man? Tack för kaffet.

Kreativitet när den är som bäst

Jag sitter just nu och tuggar på en lussebulle som ser ut som en sked. Jag åt ett bröst innan. Skaparna av dessa verk är mina bröder, snart 17 och 21 år gamla. Fina grejer, det där. Ni vill inte veta vad resten av lussebullarna ser ut som. Haha, fast goda är de i alla fall.

2008-12-26

Komigenkomigenkomigenkomigenkomigen!

Det är minusgrader, det är mulet och dimmigt, jag har inte sett snö i år. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA moder jord, bara liiiiiiiiiiiiiiiiiiiite. Litelitelitelite? Schysta då.

2008-12-25

eh, mums!

Jag sitter och dricker te som smakar jul, äter clementiner, pepparkakor och lussebullar samtidigt som jag tittar på TV; Beethoven 4. Haha, alla knäppa filmer som visas i dagarna är nästan det bästa med julen alltså. Höhö, tjing tijng.

I don't know what this is, but I like it!

Jag är så rofylld och glad att det nästan känns overkligt. Vi har haft det riktigt, riktigt bra och jag är så trött, så trött men så nöjd, så nöjd med allting. Alldeles perfekt julafton. Alla bara befinner sig i ett sånt härligt stadie i livet i min familj just nu. Alla är så lugna och mysiga. Och det är niiiiiice. Nu ska jag sova, iiiihhhppppp. Älska allt.

2008-12-23

arghajsfh!!!

dricker en stark kaffe/choklad/mjölk-blandning för att kicka igång mig själv. Jag har fått ögoninflammation och har fortfarande inte städat klart på mitt rum (fan vad mycket skit jag har!), men det är på gång, det är på gång. Har en julklapp jag måste göra klar också, och det kommer att ta tid. EHEHEHEHEHE, strezzzzz. Är dock fortfarande på gott humör, nice bajs.

Åh, så fint livet är när man bara chillar och accepterar allt

Det är mycket nu, med julen och allt det där

2008-12-18

host

Just nu sitter jag och dricker te med honung och citron i, snörvlar och hostar lite och ska snart åka upp till stan och handla julklappar. Faaalalalala, jag mår fortfarande väldigt bra. HEE HEE HEE.

2008-12-17

Men, men...

Aw, sorglig film :'(

2008-12-16

Jag mår så jävla bra

Jag sitter och tittar på Titanic och redigerar bilder samtidigt. Jag har aldrig sett Titantic innan, och det är en sån film man borde se, så direkt när jag såg att den gick som tisdagsfilm på trean ikväll kunde jag inte låta bli. Mest för att jag kan, det var så länge sedan jag verkligen tittade på TV. Förkylningen sitter i, men det gör ingenting. Allt gott, allt gott.

I brist på annat

Nu har jag ändrat min bloggdesign. Hhöhööhöhööhöhhöööhöhö.

2008-12-15

Honey, I'm home

Jag är extremt förvirrad, extremt förkyld; jag har fortfarande lock från öronen från sista flighten och trots att två dagar har gått fattar jag fortfarande ingenting. Men jag är hemma, och jag mår jävligt bra. Det var bara det jag ville säga, jag har inte så mycket annat att komma med just nu. Så jag snyter mig en massa, läser svenska tidningar, kör hit och dit och tittar överallt, förundras över allting och återkommer när jag landat med huvudet också.

2008-12-13

0 In complete denial

Tredje gången på tio minuter jag börjar om. Det finns inte ord, helt enkelt. Om några timmar ska jag upp och städa det sista, stoppa ner allting och lämna tillbaka min nyckel.

Sedan bär det av mot svensk mark, för första gången på 3,5 månad. Jag fattar ingenting.

2008-12-12

1 skyndaskyndaskynda

Sista ordentliga dagen i Montpellier, och det firar jag med att först försova mig (vaknade 11.12 och hade visst stängt av båda mina väckarklockor eftersom telefonen låg prydligt bredvid mig. Minns inte detta alls.), och sedan spola ner min vänsterlins. EFFIN' GREAT. Nu jävlar blir det till att sätta fart.

1 shooters = bad

Har dansat mig svettig, skrattat mig halvt fördärvad och sjungit mig hes. Ja, jävlar alltså, det är kanske tur för le corps att vi åker hem på lördag, för fy böfvelen vad detta tar efter ett tag. Det har med normal dygnsrytm är uppenbarligen inte min grej heller. Barghhff. Ska ställa väckarklockan, ty klockan nio ska jag gå ner i receptionen (nio-ish...) och låna städprylar. Åh, mon dieu, jag kom precis på hur mycket jag måste göra imorgon. Gotta powersova några timmar. Puss o kläm.

2008-12-11

2 Oh my God I can't belive it

Jag kom hem strax efter midnatt, vi sparar festen till imorgon. Nu äter jag lite nattmat och tittar på diverse tv-program på datorn. Ska packa en liten stund också, dock ställs väckarklockan någorlunda tidigt, det är dags att skicka hem lådorna. Och tvätta. Och städa. Och packa klart allt. Och umgås med alla. Jag kan inte fatta att det är dags om några dagar bara. Att vi ska härifrån. Jag glömmer liksom bort att tiden går hela tiden. Jaaa, jävlar. Nu ska jag fortsätta äta rester.

2008-12-10

3 Detta kan inte vara så bra i längden

Festfestfestfestfestfestfest. Tchaaaaaaaaaaaaaaao.

3 caramel apple crumble

Istället för att packa sitter jag i sängen och dricker te och äter glass med tända ljus bredvid mig, tittar på sex and the city och segar i största allmänhet. Är så himla trött idag, har en massa borden och gör därför ingenting. Kan i och för sig skylla på att jag äter glassen för att jag måste tömma frysen så jag kan frosta av den jäveln. HEHE, soft. Nu ska jag fortsätta titta. Tchaaoooo.

3 is your heart still beating

If you only had worked a little bit harder



who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows who knows

2008-12-09

4 C'est pour la petite bourgeoisie qui boit du champagne

Det känns som mina inälvor vill ta sig någonstans, hela mitt inre bara håller på att slå knut på sig själv. Jag vet inte riktigt varför, men nu ska jag och mina stövlar gå till Elins residens och dricka lite äppellikördrinkgrej och gå till Australian en sista gång (i regnet). Tchao!

4

Just nu är jag så fruktansvärt stressad över att inte få ihop min packning, över att jag har alldeles för mycket mat och att jag har tagit sönder luckan till mitt frysfack för att jag inte frostat av facket i tid. Jag vill helst få iväg mina lådor med posten imorgon, och då vill jag vara klar här, veta vad som väger vad och vad jag ska ha packat i min resväska. Nu brände jag precis lite av min middag, FINT, jättefint, verkligen. GARGH.

4 And so the time keeps on tickin'

The world can be amazing when you're slightly strange.

2008-12-08

5

when the fuck did we end up like this

2008-12-07

6 And sometimes I get nervous when I see an open door

Nu när det är så lite tid kvar här börjar jag sakta kliva in i min slutet-på-något-fas. Jag vill verkligen åka hem, samtidigt som jag (av någon konstig anledning) får lite ångest när jag tänker på att detta snart kommer att vara ett minne blott. Jag kommer inte att bo själv, bestämma allt själv, ligga under täcket i sängen med datorn i knät (som jag gör nu, hehe. Det är rövkallt i mitt rum och jag orkar inte ta på mig varken strumpor eller tjocketröjan som befinner sig NÅGONSTANS utom räckhåll), jag kommer inte kunna gå i två minuter och hamna mitt i centrum. Jag kan inte gå och äta crêpes för halva priset två gånger i veckan om jag skulle vilja det, gå ut vilken dag i veckan som helst.

Däremot så kommer jag kunna handla alla de där svenska sakerna jag saknat. Jag kommer sitta i soffor (inse hur mycket jag saknar detta underverk till möbel!), sova i en säng som inte har en gammal nerlegad madrass, duscha i en dusch med ordentligt tryck, handla hårsprej till normalt pris (10+ euro, helt sinnes), köra bil (jag hann bara precis ta körkortet innan jag åkte hit, guuuud vad det kommer kännas konstigt), dansa mig svettig med tjejerna på KB till RIKTIG musik, myskvällar i grottan, mysiga middagar, mysiga familjemiddagar, äta vid ett riktigt bord, andas frisk(are) luft, spendera hur mycket tid jag vill i mitt rum med de stora stora speglarna, laga mat i ett RIKTIGT kök, ha RIKTIGT internet, dricka cider, krama alla, umgås med alla, träffa alla fina människor igen, fika i stan, shoppa.

Jag är redo att åka hem.
Jag är redo att åka hem
Jag är redo att åka he
Jag är redo att åka h
Jag är redo att åka
Jag är redo att åk
Jag är redo att å
Jag är redo att
Jag är redo at
Jag är redo a
Jag är redo
Jag är red
Jag är re
Jag är r
Jag är
Jag ä
Jag
Ja
J
.
Snartsnartsnartsnartsnart.

2008-12-06

7 Till mig från mig

Minns denna känsla, just nu. Dennadennadennadennadenna.


Sådär, gå nu och lägg dig. Godnatt, världen. Mehehe.

2008-12-05

8

I sann Niklas-anda: Jag blir så jävla trött på den här jävla skiten!!!!!!!!


PUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

2008-12-01

12 I took a deep breath and let it go


12 Då drar jag ut på äventyr

Jag har så mycket att säga att det slutar med att jag inte säger någonting alls. Jag packar istället väskan och åker med Elin till Barcelona i fyra dagar 07.26. Klockan 04.55 ringer min väckarklocka, för jag måste upp och duscha och städa i ordning det sista. Återvänder till Montpellier torsdag kväll. Åhhhh, semester.

FYI är jag så jävla glad över att jag slutade skolan i fredags. FRIHET!!!